ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε - ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΥΔΡΟΒΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Α.Ε.

ΠΡΟΦΙΛ

Ο Όμιλος Ανδρομέδα είναι ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος όμιλος εταιριών της Μεσογειακής Ιχθυοτροφικής βιομηχανίας, που δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη και διαθέτει παγκόσμια εξαγωγική δύναμη.

Έχοντας καταφέρει να αναπτύσσεται δυναμικά από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, με την υποστήριξη της «Global Finance», μιας ανεξάρτητης επενδυτικής εταιρίας, και με την καθοδήγηση μιας εξαιρετικά έμπειρης διοικητικής ομάδας, η Ανδρομέδα εξελίσσεται σε έναν δυναμικό όμιλο εταιριών που έχει σκοπό να καθιερωθεί ως ο ηγέτης της Μεσογειακής Ιχθυοκαλλιέργειας.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Ομίλου Ανδρομέδα είναι η υψηλή ποιότητα και η πραγματική φρεσκάδα των προϊόντων της, που συνδυάζεται με ένα εξεζητημένο δίκτυο διανομής που πραγματοποιεί παραδόσεις των προϊόντων σε όλη την Ευρώπη μέσα σε μόλις 48 ώρες από την εξαλίευση.

Informacione shtesë

  • Adresa: ΟΡΜΟΣ ΒΑΛΤΟΥ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
  • Phone Number: +30 2665026620
  • e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Farmed species: Seabream, Seabass, Pandora, Sharpsnout, Sharpsnout seabream, Fishing, Fishing
exrport-co.eu
GDPR